Om os

M. Skotte’s vision

Visionen for M. Skotte ApS er at være en troværdig bilforretning, hvor hver enkelt medarbejder giver kunderne en positiv oplevelse gennem engagement ved enhver kundekontakt.

Visionen understøttes af følgende missioner:

  • M. Skotte ApS vil have en høj kundetilfredshed og -loyalitet
  • M. Skotte ApS skal være en automobilforretning med god lønsomhed
  • M. Skotte ApS vil nå sin vision med et dynamisk team af medarbejdere, der med en positiv holdning yder kvalitetsservice 1. gang hver gang.
  • M. Skotte ApS vil have en medarbejderstab som er forudseende og samarbejder for at løse kundernes problemer effektivt og hurtigt i en god atmosfære.
  • M. Skotte ApS vil have en ensartet kommunikation til omverdenen.

Hos M. Skotte Automobiler tilbyder vi desuden reparationer og servicering af alle bilmærker. Har du behov for en lejebil – hvad enten det er en personbil, minibus eller varevogn – står vi også klar til at hjælpe. Læs mere om vores værksted/skadescenter og biludlejning her. 

Medarbejdere

Thomas Skotte

Thomas Skotte

Direktør/Sælger

Tlf. 25 12 20 62
Email: ts@mskotte.dk

Mathias Skotte

Mathias Skotte

Salg / Indskrivning

Nikolaj Skotte

Nikolaj Skotte

Salg / Indskrivning

Hanne Jensen

Hanne Jensen

Bogholder

Tlf. 54 70 25 01
Email: haje@mskotte.dk
Morten Raahauge Jensen

Morten Raahauge Jensen

Eftermarked & reklamation

Tlf. 50 60 03 30
Email: Mrj@mskotte.dk

Martin Bjørn Jensen

Martin Bjørn Jensen

Indskrivning / Mekaniker

Tlf. 50 60 03 31
Email: Vaerksted@mskotte.dk

Finn Larsen

Finn Larsen

Reservedele

Tlf. 50 60 14 98
Email: fl@mskotte.dk 

Mathias Skotte

Mathias Skotte

Mekaniker

 

Rene Forup

Rene Forup

Klargøring / Mekaniker

Andy Andersen

Andy Andersen

Mekaniker

 
 

M. Skotte gennem 84 år: En spændende historie

1925 M. Skotte blev etableret 1. januar 1925 som cykel, motorcykel og automobilforhandling af Marius Skotte, der var udlært smed fra Højreby Smedie og en årrække arbejdede på Nakskov Skibsværft, indtil han som 27-årig etablerede sig som selvstændig på adressen Nykøbingvej 8 i Sakskøbing.
1933 M. Skotte bliver GM-forhandler – og er det stadig på 75. år – som én af landets ældste GM-forhandlere. Bilmærket på det tidspunkt var Chevrolet.
1946 De første Opel-biler kommer til DK – og dermed også til forhandling hos M. Skotte.
1961 Anders Skotte – anden generation – ansættes i firmaet. Han har en uddannelse som reservedelsmand fra Opel i Næstved, suppleret med handelsuddannelse fra Niels Brock og ansættelse hos Vauxhall i England og businessmanagement-uddannelse i USA.
1964 Anders Skotte ansættes som forretningsfører, da M. Skotte overtager GM-forhandlingen i Nakskov.
1971 Anders Skotte overtager M. Skotte efter faderens pludselige død.
1977 Forhandlingen i Nakskov sælges fra, og bygningerne overtages af Vestlollands Trælasthandel. Samme år køber M. Skotte Lastvognscentret i Sakskøbing til forhandling af Bedford og hollandske DAF lastbiler. Aktiviteten ophørte i 1981, da lastvognsaktiviteterne blev solgt til Scania.
1985 – 1986 M. Skotte investerer 3,5 mio. kr. i en udvidelse af virksomheden i Sakskøbing, bl.a. med bilistbutik og kontorer.
1996 Thomas Skotte – 3. generation – ansættes i virksomheden som værkførerassistent og indskriver. Han har en baggrund som lagerekspedient, sælger for Mazda, København, biløkonom fra Niels Brock, Copenhagen Business College og samtidig ansættelse hos Nissan, Birkerød.
2001 M. Skotte åbner afdeling i Nykøbing F., hvor GM-forhandlingen overtages og drives fra lejede lokaler på Nordensvej.
2004 M. Skotte køber bygningerne på den nuværende adresse på Herningvej og flytter Nykøbing-afdelingen hertil. M. Skotte bliver forhandler af bilmærket Ssang Young.
2007 1. januar 2007 overtager tredje generation, Thomas Skotte, M. Skotte ApS.
2008 1. oktober 2008 overtager M. Skotte forhandlingen af Suzuki på Falster-Østlolland og kan fejre 75 års jubilæum som GM-forhandler.